2011. február 24.

Pillangó












Be kell vallanom, hogy nagyon nem szeretem a gyönggyel, flitterekkel díszített ruhákat, a pillangó motívum öltözéken való megjelenésétől pedig egyenesen irtózom, de ez mégis szerelem volt első látásra. Aggasztó, de azóta egyre több gyöngy hímzett, flitteres darab kerül a szekrényembe...

felső, öv, táska, szoknya - Second Hand
cipő - Leonardo (amikor még létezett)

5 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon szuperek az outfitjeid. Megkérdezhetem h melyik turkálókban vásárolsz leginkább? zs.*

    VálaszTörlés
  2. Ja elsősorban pestiek érdekelnek, mert ott nem ismerek még igazán jóóót.=)

    VálaszTörlés
  3. Szia! először is köszönöm szépen a dicsérő szavakat. az az igazság, hogy nagyon sokféle turi létezik. vannak a nagyon rosszak, az elviselhetők, azok ahol lehet jó cuccokat is kapni, és van az az egy bizonyos, az A nagy kedvenc:). Budapesten is sok turkálóban jártam már, de a kedvencem még mindig vidéken van, ahova hogyha tudok és hazajövök, mindig elmegyek. turik egymás hegyén hátán nyitnak ezrével, de sajnos igen kevés a jó hely, ami persze mindenkinek mást jelent. én pl. nagyon szeretem a Háda Kft. üzleteit, ezekből Bp.-en több is van, de ez egy kicsit drágább, gyakran darabáras. itt a honlapjuk, ahol meg tudod nézni, hogy pontosan merre van ilyen turi.
    http://www.hadakft.hu/

    VálaszTörlés
  4. köszi az infót, holnap úgy hiszem megyek körbenézek az ecserin is.(O=

    VálaszTörlés
  5. az ecserit imádom:). csak egy tipp: a pénztárcád szempontjából jobban megéri hétköznap menni:). múltkor beszélgettem egy kereskedővel, aki elmondta, hogy bár akkor kevesebb stand van nyitva (bár még így is nehéz válogatni), de lényegesen olcsóbban adják a termékeket, pont azért, mert nincs vevő. meg kell próbálni hétvégén, meg hét közben is, de sajnos nem egy olcsó hely.

    VálaszTörlés